ik vertrek xl deelnemers italië

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
ik vertrek xl deelnemers italië
NPOTVIk Vertrek

Balen van ‘rommelige’ Ik Vertrek XL: ‘Doe mij het oude format maar’

|
|

Laatste update:

In de zesdelige reeks Ik Vertrek XL zien we hoe twee reisgezelschappen in het buitenland hun onderneming opbouwen. Veel kijkers zijn niet echt te spreken over dat format: “Veel te onrustig.

Het nieuwe format van Ik Vertrek XL

In Ik Vertrek XL volgen we twee gezelschappen die een onderneming willen starten in het buitenland. Dat lees je goed: ditmaal geen stelletjes of gezinnen, maar twee gezelschappen met meerdere familieleden en vrienden, die hun droom willen verwezenlijken. Het is niet alleen het reisgezelschap dat groot is, dat is de looptijd van Ik Vertrek XL ook! Beide gezelschappen werden namelijk maar liefst twee en een half jaar gevolgd. 

De twee reisgezelschappen

We stellen de deelnemers aan de zesdelige reeks Ik Vertrek XL graag even aan je voor. Het gaat om te beginnen om Rinse en Francine, die samen met hun zoon Jan, zijn vriendin Fabienne en bevriende aannemers Oscar en Vanessa, naar Bonaire trekken om vakantieappartementen te bouwen. Daarnaast zien we Hans, Marja, Renzo, Ada en Wim, die de Italiaanse streek Friuli op de kaart willen zetten met hun groepsaccommodatie. Helaas overleed Hans – die het gezelschap overtuigde om mee te doen aan Ik Vertrek XL – tijdens de opnames.

'Lastig hoor'

Kijkers genieten volop van beide gezelschappen. Veel van hen vinden het alleen wel lastig dat de twee verhalen door elkaar worden verteld… Er wordt namelijk om de zoveel minuten weer geswitcht naar het andere gezelschap. En dat is even wennen:

Ik Vertrek XL zie je elke zaterdagavond om 20:30 uur op NPO 1. Meer lezen over de reguliere versie van het tv-programma? We vertellen je hoe het nu met Tonnie en Diane is en hier lees je hoe het nu met Henka en André gaat.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder