Kevin Hart traint met Kickbokskampioen Rico Verhoeven

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Kevin Hart traint met Kickbokskampioen Rico Verhoeven

Kevin Hart traint met Kickbokskampioen Rico Verhoeven

|
|

Laatste update:

Na eerdere berichten vandaag over een hobbit en een dwerg blijven we geheel in stijl met een item over Kevin Hart. We wisten uit de actiekomedie Central Intelligence al dat de kleine komiek het goed kan vinden met Dwayne Johnson, nu blijkt dat Hart ook dikke maatjes is met het Nederlandse antwoord op The Rock. En daarmee bedoelen we natuurlijk Rico Verhoeven.

“He is just HUUUGGGEEE!”

De succesvolle stand-up comedian was in Nederland voor zijn show in de Amsterdamse Ziggodome, en werd hier getrakteerd op een personal training van de veelvoudige wereldkampioen kickboksen. Zoals te verwachten zag dit treffen tussen de Amerikaanse opdonder en de gemoedelijke maar oh-zo-gevaarlijke gigant er uit als het Bijbelse duel tussen David en Goliath. Of zoals Hart het zelf zegt: “I'm not this little, he is just HUUUGGGEEE!”

Op de Instagram-pagina van Kevin Hart staat ook nog een filmpje van de training, alleen hier zien we eigenlijk alleen een uitgeputte Hart wat jabs uitdelen. We hadden het leuker gevonden als Rico Lil' Kev als haltergewicht gebruikt had en series van twintig met hem was gaan doen. 

Lees verder