Star Wars: Episode IX krijgt er een hobbit bij

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Star Wars: Episode IX krijgt er een hobbit bij

Star Wars: Episode IX krijgt er een hobbit bij

|
|

Laatste update:

De cast van Star Wars: Episode IX is weer een bekende naam rijker. Nadat eerder Keri Russell zich bij het slotdeel van de nieuwe trilogie voegde, doet nu ook Dominic Monaghan mee. De vooral van zijn rol als Hobbit Merijn uit de Lord of The Rings-films bekende acteur heeft al eerder met regisseur J.J. Abrams gewerkt. Hij was immers te zien als Charlie in de eerste drie seizoenen van het mede door Abrams bedachte Lost.

“Boom! Told Ya”

Monaghan bevestigde het nieuws zelf via Twitter. Hierop gingen fans meteen creatief in de weer met Photoshop om de acteur in bestaand Star Wars-artwork te verwerken. Voorlopig hoogtepunt is een poster van The Last Jedi waarop het hoofd van Luke Skywalker is vervangen door dat van de olijke hobbit.

Drukke boel

De laatste Star Wars belooft een drukke boel te worden; naast de vier hoofdrolspelers Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac en Adam Driver keren ook Domhnall Gleeson en Kelly Marie Tran terug. Daarnaast zullen ook enkele namen uit de klassieke trilogie hun opwachting maken: Mark Hamill en wijlen Carrie Fisher zullen voor de laatste keer te zien als Luke Skywalker en zijn zus Leia. Ook Billy Dee Williams zal opnieuw zijn opwachting maken als Lando Calrissian.

Lees verder