Lando Calrissian terug in Star Wars: Episode IX?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lando Calrissian terug in Star Wars: Episode IX?

Lando Calrissian terug in Star Wars: Episode IX?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het leek erop dat Star Wars: Episode IX de eerste van de nieuwe films zou worden zonder personages uit de klassieke trilogie. We weten immers al dat we het zonder Luke, Han en Leia moeten doen. Maar wellicht duikt er toch nog een vertrouwd gezicht op in Episode IX.

Betrouwbare bron

Volgens een gerucht van de normaal gesproken betrouwbare Star Wars-fansite fanthatracks.com zal de inmiddels 81-jarige Billy Dee Williams in de volgend jaar te verschijnen Star Wars-film terugkeren als Lando Calrissian. Menig fan vroeg zich al af wat er met hem gebeurd is, en dankzij Donald Glovers swingende uitvoering van Lando in Solo: A Star Wars Story is dit personage weer helemaal hot. Glover en Williams deelden ook broederlijk de rode loper bij de première van Solo.

Schaamteloos

Opnames voor Star Wars: Episode IX beginnen al in juli, dus als dit gerucht klopt dan zal de naam van Williams vast binnenkort aangekondigd worden in een persbericht over de cast. In de tussentijd kunnen we gewoon eindeloos blijven genieten van Billy Dee’s schaamteloze optreden in Dancing With The Stars uit 2014. Hierin danst hij een cha cha cha op de tonen van de Star Wars-muziek uit de Mos Eisley Cantina, terwijl hij wordt aangemoedigd door R2D2, stormtroopers en zelfs een paar Ewoks. Zien is geloven, we verzinnen het niet. 

Lees verder