Bryan Cranston en Aaron Paul in Breaking Bad

Veronica Superguide logo
Bryan Cranston en Aaron Paul in Breaking Bad

Keren Walter en Jesse terug in Better Call Saul?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Iedereen die het vijfde seizoen van Better Call Saul heeft gezien, zal je vertellen dat dit nu al de beste serie van het jaar is. Deze spin-off van Breaking Bad vertelt het verhaal van de louche advocaat Jimmy McGill, alias Saul Goodman. Door een reeks verkeerde beslissingen raakt hij steeds dieper verstrikt in de onderwereld van New Mexico. Nu het einde van Better Call Saul in zicht is, willen Bryan Cranston en Aaron Paul nog één keer terugkeren in hun iconische rollen van Walter White en Jesse Pinkman!

‘We zijn er klaar voor’

Dat onthulden Bryan Cranston en Aaron Paul onlangs in een vraaggesprek op Instagram. “We krijgen altijd de vraag of Jesse en Walt terugkeren in Better Call Saul. Ik weet niet hoe vaak ik Vince Gilligan (de bedenker van de series, red.) moet vertellen dat wij er klaar voor zijn. Ik denk dat hij ons gewoon niet meer leuk vindt”, grapte Aaron Paul.

Comeback

Het is inderdaad niet de eerste keer dat Cranston en Paul duidelijk maken dat zij een comeback in Better Call Saul wel zien zitten. Showrunner Vince Gilligan heeft de verleiding echter altijd weten te weerstaan. Maar nu bekend is dat het zesde seizoen van BCS ook het laatste zal zijn, is de kans op hun terugkeer groter dan ooit. Aaron Paul liet vorig jaar in El Camino: A Breaking Bad Movie in ieder geval zien dat hij het nog niet is verleerd!

Lees verder