Bryan Cranston en Aaron Paul willen gastrol in Better Call Saul

Veronica Superguide logo
Bryan Cranston en Aaron Paul willen gastrol in Better Call Saul

Bryan Cranston en Aaron Paul willen gastrol in Better Call Saul

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Better Call Saul zit vol gastrolletjes van Breaking Bad-acteurs. En als het aan Bryan Cranston en Aaron Paul ligt, duurt het niet lang meer voordat Walter en Jesse hun opwachting in de spin-off zullen maken!

Drugsbaron

Binnenkort gaat het vierde seizoen van Better Call Saul van start. In deze spin-off van Breaking Bad volgen we de avonturen van de louche advocaat Saul Goodman (Bob Odenkirk) voordat hij de krachten bundelde met drugdealers Walter White (Bryan Cranston) en Jesse Pinkman (Aaron Paul). Niet verwonderlijk zit deze spin-off vol bekende gezichten uit Breaking Bad, waaronder de gepensioneerde agent Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) en drugsbaron Gustavo 'Gus' Fring (Giancarlo Esposito). De ultieme Breaking Bad-cameo laat echter nog even op zich wachten. Maar daar kan binnenkort zomaar verandering in komen!

Jubileum

Vorige week kwam de cast en crew bijeen om het tienjarig jubileum te vieren van Breaking Bad. Uiteraard werd aan Bryan Cranston en Aaron Paul gevraagd of ze een gastrol in Better Call Saul zagen zitten. Daar hoefde het duo gelukkig niet lang over na te denken! “(Bedenker) Vince Gilligan gaat zo zorgvuldig om met het verhaal en de personages. Als hij ons zou vragen, zou ik zeker ‘ja’ zeggen”, antwoordde Cranston. “Al is het maar een kleine scène wanneer we elkaar tegenkomen in de winkel.”

Doel

Ook Aaron Paul is van de partij, mocht hij gevraagd worden: “Ik denk er nog net zo over als toen Better Call Saul van start ging. Als Vince een rol heeft voor Jesse in Better Call Saul, doet hij dat voor een goede reden. Hij doet dat niet alleen om de fans een plezier te doen. Het zou wel een doel moeten dienen, en als Vince dat doel gevonden heeft, ben ik zeker aan boord!”

Het vierde seizoen van Better Call Saul gaat op 4 augustus in première bij de Amerikaanse zender AMC.

Lees verder