Keanu Reeves verspreidt vreugde

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Keanu Reeves verspreidt vreugde

Keanu Reeves gaat opnieuw viral na ‘adembenemende’ actie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Keanu Reeves wordt wel eens ‘the internet’s boyfriend’ genoemd. En onlangs bewees de John Wick-ster waar hij deze reputatie aan heeft te danken!

Geen sterallures

Het is allang geen nieuws meer dat Keanu Reeves ook buiten de set om een held is. Zo is hij nooit te beroerd om zijn medemens te helpen en kent zijn respect voor vrouwen geen grenzen. Geen wonder dat er een petitie is gestart om Keanu uit te roepen tot ‘persoon van het jaar’. Sterallures zijn hem dan ook vreemd. Dat bleek onlangs maar weer toen de John Wick-ster een spontaan bezoekje aan een stel trouwe fans!

Voortuin

Keanu verblijft momenteel in Louisana voor de opnames van Bill & Ted Face the Music. Toen Stacey Hunt en haar kinderen daar lucht van kregen, besloten ze een bord in de voortuin te plaatsen met de tekst ‘You’re breathtaking’ (een verwijzing naar een optreden op een gameconferentie waarin Keanu iemand uit het publiek zo noemde). Toen de acteur het bord passeerde, besloot hij uit te stappen en spontaan een bezoekje te brengen aan zijn bewonderaars. Serieus, vergeet die petitie en overhandig die man nu meteen de titel van persoon van het jaar!

Lees verder