Keanu Reeves houdt zijn handen thuis

Veronica Superguide logo
Keanu Reeves houdt zijn handen thuis

Keanu Reeves houdt zijn handen thuis en wordt internetsensatie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Hoe poseer je op de foto met vrouwen die je niet of nauwelijks kent? Zoals altijd toont Keanu Reeves ons de weg naar een betere wereld!

Goeroe

Hoewel Keanu Reeves in John Wick 3: Parabellum voor de derde keer op rij een massamoordenaar speelt die Michael Myers en Jason Voorhees doet verbleken tot een stelletje padvinders, is hij in het echt gelukkig een stuk vriendelijker. Sterker nog, dankzij de talloze anekdotes rondom deze barmhartige Samaritaan heeft Keanu inmiddels de status van een internetgoeroe. Ook zijn omgang met de ladies is on point. Kijk maar eens naar de uiterst respectvolle wijze hoe de charismatische acteur met zijn vrouwelijke fans (waaronder Dolly Parton) poseert. Kijk mamma, zonder handen!

Fotomomentje

De tweet met daarop enkele plaatjes van de acteur die zijn handen thuishoudt tijdens het fotomomentje ging al snel viraal. Inmiddels is de collage al bijna 83.000 keer geretweet. En natuurlijk draagt het alleen maar bij aan de legendarische status van de John Wick-ster. Zo reageert iemand onder de tweet: “Keanu heeft de kracht om je te knuffelen, zonder dat hij je ooit aanraakt.” Kortom, Keanu is de Chuck Norris van de liefde. Amen!

Lees verder