Keanu Reeves aast op de rol van Batman

Keanu Reeves
© Keanu Reeves

Batman is al door vele topacteurs vertolkt, zoals Christian Bale in The Dark Knight of Robert Pattinson in The Batman. Keunu Reeves (John Wick) moet genoegen nemen met de geanimeerde versie van de superheld, maar zegt tegen Extra dat hij heel graag Batman wil spelen in een aankomende film. 

Oudere Batman

Op de première van DC League of Super-Pets -waarin Keanu de stem van Batman inspreekt- klapt de ster uit de school over zijn grote droom. ''It's been a dream'', vertelt hij op de rode loper over een mogelijke rol als de vleermuisheld. ''Maybe when they need an older Batman!'' Gelukkig vond Keanu het al 'awesome' om de stem in te spreken in de nieuwe animatiefilm over de diertjes van superhelden. 

Robert Pattinson

Of Keanu zich op korte termijn al in het pak mag hijsen? Die kans is klein, zo zegt hij zelf ook. ''Pattinson got Batman right now and he's doing awesome, so maybe down the road'', zegt de topacteur. Hij doelt daarmee op Twilight-acteur Robert Pattinson die pas geleden het masker opzette voor het duistere The Batman

Benieuwd of Keanu in het rijtje zal passen? Lees hier de ranking van alle Batman-acteurs!

DC League of Super-Pets draait vanaf 3 augustus in de bioscoop.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.