Katja Schuurman slaat terug naar Angela de Jong

Katja Schuurman
© Brunopress

Katja Schuurman heeft fel uitgehaald naar Angela de Jong! Op Instagram verdedigt de presentatrice zich na een kiezelharde column in het Algemeen Dagblad.

De Jong schreef Schuurman in een recente column helemaal de grond in! Ze wist niet meer welke programma’s Schuurman voor RTL4 gedaan had. Verder dacht ze dat Katja terecht kon bij Powned vanwege “vriendjespolitiek”. Het enige dat Schuurman volgens De Jong bereikt heeft “is het vakkundig om zeep helpen van Memories.” Pittig! Schuurmans bijdrage aan Beter Laat Dan Nooit werd behoorlijk gewaardeerd, maar werd geen enorm kijkcijfersucces.

Katja versus Angela

Op Instagram slaat Katja Schuurman nu terug naar de columniste. “Dank voor weer een prachtige, erudiete, vrolijke column. Wat voegt u toch veel moois en zinnigs toe aan de wereld.”

Katja Schuurman slaat terug naar Angela de Jong

Van vriendjespolitiek is volgens de presentatrice absoluut geen sprake. Daarnaast vindt ze het onzin dat “presentatoren liever bij de commerciële omroep werken.” Schuurman ziet haar overstap naar Powned absoluut niet als een “reddingsboei”, en voelt zich juist enorm thuis bij de publieke omroep.

Katja Schuurman slaat terug naar Angela de Jong

Tot slot plaatst Schuurman nog een artikel van Nu.nl, waarin Angela de Jong niet zegt te snappen “waarom ze zoveel irritatie opwekt.” Schuurman heeft zélf wel een paar ideetjes…

Katja Schuurman slaat terug naar Angela de Jong

Goed Fout!

Schuurmans nieuwe show bij Powned heet Goed Fout! In deze show neemt ze met Martijn Koning en Edson Da Graça door wat je anno 2021 wél en juist níet kunt maken in Nederland. Zowel Koning als Da Graça maakten daar recent kennis mee. De show is vanaf 4 april te zien op NPO3, vanaf 21:20 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: