Katja Schuurman op gala Televizier-ring

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Katja Schuurman op gala Televizier-ring

Katja Schuurman deelt vertederende babyfoto

|
|

Laatste update:

Nog geen maand geleden beviel Katja Schuurman van haar baby Coco Loulou. Onlangs besloot de dolgelukkige mamma om nog even de laatste zonnestralen van de zomer mee te pikken met haar pasgeboren dochtertje. Een bijzonder moment tussen moeder en kind, dat natuurlijk even moest worden vastgelegd. “Erop uit met de baby”, schrijft Katja bij de vertederende Instagram-foto.

Ontroerend

Het ontroerende tafereeltje valt in ieder geval in de smaak bij de televisiecollega’s van Katja. Zo kan de foto rekenen op de goedkeuring van onder anderen Wendy van Dijk, Humberto Tan en Nicolette Kluijver. Laatstgenoemde had onlangs haar eigen emotionele moedermomentje.

Echo

Het is trouwens niet de eerste keer dat Katja Schuurman haar moedergeluk deelt met de wereld: de diva plaatste al eerder een prachtige babyfoto van de kleine spruit. Sterker nog, Coco Loulou maakte al haar televisiedebuut toen ze nog in de baarmoeder zat! In het reisprogramma Beter Laat Dan Nooit zagen we hoe de aanstaande moeder een echo kreeg. En ook dat liet de kijkers niet onberoerd!

Lees verder