Emotioneel afscheid Nicolette Kluijver: ‘Sta ik daar gewoon een potje te janken’

Door Redactie
Nicolette Kluijver bij gala Televizier Ring

De scholen in de regio Noord zijn vandaag weer open gegaan. En dat is niet alleen even slikken voor de kinderen, maar zeker ook voor de ouders. Het is tenslotte een hele mijlpaal om je kids weer achter te moeten laten bij de schoolpoorten. Daar kwam Nicolette Kluijver ook achter. Zij nam op het schoolplein afscheid van haar zoontje Jesse… en dat gaat je als moeder natuurlijk niet in de koude kleren zitten!

Verrassing

Nicolette Kluijver deelde het ontroerende tafereel op Instagram. “Sta ik daar gewoon een potje te janken”, schrijft ze bij het kiekje. Al snel blijkt dat zij niet de enige bekende moeder is die het vandaag even zwaar had. “Hier ook hoor”, reageert Nicolette van Dam. Gelukkig had Nicolette Kluijver nog een leuke verrassing voor haar kinderen in petto: een liefdevolle boodschap verstopt in de broodtrommel van de jonge avonturiers. Je moet ze tenslotte verwennen nu het nog kan…

Modern Family

Begin dit jaar gingen Nicolette en haar echtgenoot Joost uit elkaar. Maar in een openhartig interview vertelde zij onlangs dat de voormalige geliefden nog altijd niet officieel zijn gescheiden. “Joost en ik wisselen elkaar af en wonen dan tijdelijk op een andere locatie in de buurt. We functioneren nog steeds als gezin. Het is echt een modern family", verklapt Nicolette.