Married at First Sight 2021

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Married at First Sight 2021

'Kans op nieuwe romances in MAFS-koppelsweekend'

|
|

Laatste update:

RTL Boulevard dropt even een bommetje rondom Married at First Sight! Het aankomende koppelsweekend, waar expert Eveline Stallaart ons eerder al alles over vertelde, zou mogelijk kunnen zorgen voor... nieuwe romances?!

'Mogelijk nieuwe romances tijdens het MAFS-weekend', kopt de showrubriek. Het programma haalt die info uit een interview met expert en matchmaker Pablo Bakarbessy.

'Nieuwe romances'

Wat zegt hij precies over dat beruchte weekend? Nou, het volgende. "Het is natuurlijk wel spannend zo’n koppelsweekend. Want voor hetzelfde geld ontstaan er nieuwe romances." Wow. Dat zou wat zijn! Overigens lijken de kandidaten genoeg keuze te hebben. Zo zien Bert en Suzan het niet meer zo zitten met elkaar en lijken Mick en Daisy ook niet meant to be. Hebben ze tijdens dat koppelsweekend onderling zitten scharrelen? Of heeft Pablo het helemaal niet zo bedoeld?

We hebben een podcast met kijktips!

Gaat allemaal erg snel

Of het uiteindelijk echt zó juicy wordt, blijft dus nog even spannend. Ook gaat Pablo in op de snel geklapte huwelijken, bijvoorbeeld die van Suzan en Bert. Het lijkt op tv wel snel te gaan, maar misschien speelde er wel meer. "Ik kan me best voorstellen dat het voor de kijkers soms voelt als: ‘Waarom doe je nou zo geïrriteerd? Het is maar één grapje.’ Maar wellicht speelt er al wat langer een irritatie die zich opbouwt."

Mick en Daisy

Pablo begeleidde Mick en Daisy tijdens hun MAFS-avontuur. Dat vond hij af en toe wel moeilijk, met name tijdens hun huwelijksreis. "Het lastige is dat je op afstand bent op zo'n moment en je er niet heel de tijd bij bent. Je maakt niet mee wat er gebeurt, maar je hoort wat er gebeurt. Mick is niet iemand, en Daisy volgens mij ook niet, die braaf op gaan zitten en een pootje geven als je het vraagt. Het moet ook zo voelen."

Married at First Sight is komende maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4. De grote ontknoping volgt dinsdagavond. Vooruitkijken kan op Videoland!

Lees verder