Daisy en Mick in Married at First Sight

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Daisy en Mick in Married at First Sight

Verklapt Mick per ongeluk de MAFS-uitslag?

|
|

Laatste update:

Married at First Sight-kandidaat Mick trouwde met Daisy, maar hun huwelijksreis bleek - op liefdesgebied - een regelrechte ramp! Ze voelden zich allebei niet echt op hun gemak bij de ander, maar... is er misschien toch een doorbraak gekomen? Mick zei in een Insta-Q&A tussen de regels door nog best veel!

We weten pas volgende week dinsdag of er überhaupt MAFS-stellen bij elkaar willen blijven, iets dat vorig seizoen helaas niet lukte. In een voorstukje op Videoland - waar je vooruit kunt kijken - is de sfeer tussen Mick en Daisy tijdens het nu al beruchte koppelsweekend ook niet echt lekker. We zouden daarom denken dat ze gaan scheiden, maar volgens Mick zijn "de wonderen de wereld nog niet uit".

MAFS Insta-Q&A

Dat heeft hij gisterenavond gezegd in een Q&A op Insta, gehost door MAFS-kandidaat Lars. Die ging met een aantal mede-deelnemers in gesprek, uiteraard zonder iets te spoilen. Kijker mochten vragen insturen en vroegen zich af wat Mick heeft geleerd van zijn deelname. "Dat ik voorlopig nog even met zijwieltjes moet fietsen. Iemand uit Temptation had zijwieltjes te leen, die pak ik nog even mee”, grapte hij, maar toen kwam het.

We hebben een podcast met kijktips!

Mick en Daisy

"Nee, ik heb een hele leuke lieve vrouw", zei Mick opeens. "Alles komt uiteindelijk goed en er gebeurt meer dan er op tv wordt uitgezonden", verklapte hij. Hmmm... zou het dan toch nog goedkomen tussen hem en Daisy? Of wat wilde hij hier precies mee zeggen? Het maakt de spanning in aanloop naar het koppelsweekend en het uiteindelijke keuzemoment alleen maar groter!

Niet op zijn gemak

Wat eerder in de Q&A kwam Mick nog even terug op de opnameperiode. Veel kijkers konden de afgelopen uitzendingen zien dat hij zich vaak geen houding wist te geven rondom Daisy. "Ik was niet helemaal relaxt tijdens de opnames. Het was pittig. Het was veel", gaf hij toe. Maar er was nog iets, aldus Mick. "De montage werk ook niet altijd helemaal in mijn voordeel."

Married at First Sight is elke maandag- en dinsdagavond om 20:30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan op Videoland.

Lees verder