Judge Judy verdwijnt na 25 jaar!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Judge Judy verdwijnt na 25 jaar!

Judge Judy stopt na 25 jaar!

|
|

Laatste update:

Judge Judy, de strengste rechter van de televisie houdt ermee op! Zender CBS kondigt aan dat de zitting na het komende (25ste!) seizoen gesloten wordt.

‘Judge’ Judy Sheindlin maakte dit bekend in een interview bij de talkshow van Ellen. Judge Judy is al decennia enorm populair bij televisiekijkers vanwege haar strenge aanpak, en haar ongeduld met brutale gedaagden.

Ook in Nederland werd de show een tijdje uitgezonden, op RTL8 en FOX. De show lijkt aardig veel op De Rijdende Rechter en Mr Frank Visser, met het verschil dat Judge Judy om één of andere reden iedereen in haar rechtszaal kleineert. In Nederland moet de actie meer van de gedaagden zelf komen.

De reden voor het stopzetten van Judge Judy is nogal banaal. Judy Sheindlin is één van de best betaalde televisiepersoonlijkheden in Amerika (50 miljoen dollar per jaar), en CBS denkt dat ze met het herhalen van de 25 bestaande seizoen nog wel 100 jaar vooruit kunnen. Ten onder gaan aan je eigen succes, noemen ze dat. Het is niet de eerste keer: een paar jaar geleden ging Judy zélf naar de rechter!

Judge Judy

De tv-ster is trouwens niet van plan om bij de pakken neer te zitten. Ze is momenteel op zoek naar een zender voor een nieuw programma: Judy Justice! We vermoeden dat het een voortzetting wordt van Judge Judy, maar het klinkt ook wel alsof het iets met superhelden kan zijn!

Lees verder