Bilal Wahib

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bilal Wahib

Jongen uit livestream Bilal Wahib vertelt hoe het met hem gaat

|
|

Laatste update:

De ophef rondom Bilal Wahib kan je niet ontgaan zijn. De Mocro Maffia-acteur kwam in opspraak nadat hij een minderjarige jongen uitdaagde om zijn geslachtsdeel te laten zien op Instagram. Gelukkig horen we vandaag van de jongen in kwestie! Hoe is het nu met hem?

'Jullie hoeven niet te stressen'

De jongen maakt het naar eigen zeggen goed, zo meldt de NOS. Hij heeft in gesprek met rapper Appa, en influencers Marwa en Achraf Seamari laten weten dat hij een paar dagen niet heeft gegeten, maar dat het nu weer gaat: "Jullie hoeven niet te stressen, mij gaat alles goed. Wie voor mijn kant is, het maakt me niet uit, en wie voor Bilal zijn kant is, het maakt me ook niet uit. Jullie hoeven je niet druk te maken."

Een hart onder de riem

Appa, Marwa en Achraf gingen op uitnodiging van de familie op bezoek bij de jongen om hem een hart onder de riem te steken. "Toen we naar binnen gingen, was de jongen heel emotioneel, en veel aan het huilen", vertelt Achraf. "Toen dacht ik wel even 'hoe gaat dit aflopen?'" Na hun bezoek leek het gelukkig alweer iets beter te gaan: "Toen we de deur uitliepen, had hij een kleine glimlach op zijn gezicht." Achraf houdt contact met de familie: "De ouders van de jongen komen uit Bosnië en spreken gebrekkig Nederlands. Daarom help ik ze ook om de berichten die in de media verschijnen beter te begrijpen. Ze zijn ook erg geschrokken natuurlijk."

Eerder namen andere artiesten en influencers al filmpjes op voor de jongen. Denk aan Lil' Kleine, Boef en Famke Louise. Je ziet hen daarom ook voorbijkomen in de Instagram-post hieronder.

Bilal zat gisteren uiteindelijk tóch niet bij Beau aan tafel. De ouders van de jongen gaven namelijk aan dat ze daar niet per se op zaten te wachten, en de Mocro Maffia-acteur wilde dat respecteren. Volgens zijn management zijn "de wensen van het slachtoffer en zijn familie op dit moment het belangrijkste."

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder