Johnny Depp Jack Sparrow

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johnny Depp Jack Sparrow
Hollywood

Johnny Depp komt met reactie na Pirates of the Caribbean-geruchten

|
|

Laatste update:

Niet aye, aye, maar... aii aii. De door velen zo gehoopte Johnny Depp-comeback in de Pirates of the Caribbean-franchise komt er - ondanks aanhoudende Jack Sparrow-geruchten - toch niet van...

Berichten dat Johnny in onderhandeling is om zijn rol als Captain Jack Sparrow weer op te pakken, zijn niet waar. Dat heeft het management van de acteur laten weten.

Leugens

De Depp-woordvoerder noemde het bericht, dat naar buiten werd gebracht door de Australische showbizzsite PopTopic, in een verklaring tegenover NBC News "verzonnen". PopTopic had op basis van een anonieme bron, die een insider in Hollywood zou zijn, gemeld dat Disney Johnny 301 miljoen dollar had geboden voor een terugkeer als piraat Jack Sparrow. Een gek bedrag? Niet echt. De acteur zei in de rechtszaak met ex Amber Heard nog dat hij voor zélfs geen 300 miljoen terug zou keren als de meest markante piraat van de zeven zeeën.

Miljarden-melkkoe

Pirates Of The Caribbean, gebaseerd op een populaire attractie in de pretparken van Disney, was jarenlang één van Disneys allergrootste movie melkkoeien. De eerste vijf films brachten tussen 2003 en 2017 in totaal - ga er maar even voor zitten - ruim 4,5 miljard (!) dollar op. Het was de eerste franchise waarvan meer dan één film door de miljardgrens ging. Zowel Dead Man's Chest (2006) als On Stranger Tides (2011) bracht meer dan een miljard dollar in het toch al goed gevulde laatje.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP/Veronica Superguide

Lees verder