Johnny Depp als Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johnny Depp als Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean
HollywoodDisney/PixarOphef

Rumour has it! Johnny Depp mogelijk terug als Jack Sparrow in nieuwe Pirates-film

|
|

Laatste update:

Na weken zweten in de rechtszaal, pakte de rechtszaak met Amber Heard positief uit voor acteur Johnny Depp. Hij vertelde dat hij nóóit meer een Pirates-film zou maken, maar volgens Poptopic is de 59-jarige acteur wél in gesprek voor een nieuw deel. 

300 miljoen

Volgens een industry insider is Johnny in gesprek met Disney voor een zesde deel in de Pirates of the Caribbean-reeks. En dat voor wel (wait for it) 301 miljoen dollar. Klinkt bekend? Dat kan, want de acteur zei in de rechtszaak nog dat hij voor zélfs geen 300 miljoen terug zou keren als piraat Jack Sparrow. Verdacht...

Voorlopige versie

Disney are very interested in patching up their relationship with Johnny Depp'', vertelde de bron aan het Australische entertainmentblad. Er zou zelfs al een versie van de film liggen! ''They are very hopeful that Johnny will forgive them and return as his iconic character.'' 

Smaadzaak

Johnny speelde vanaf 2003 Jack Sparrow en was in 2017 voor het laatst te bewonderen in piratenkledij in Dead Men Tell No Tales. Disney hoefde de acteur niet meer terug te zien toen ex-vrouw Amber Heard hem beschuldigde van huiselijk geweld. De Pirates-acteur won de smaadzaak en Amber moet 15 miljoen dollar ophoesten. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder