hmmik help mijn man is klusser john williams michelle sam

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
hmmik help mijn man is klusser john williams michelle sam

John Williams keihard tegen Help, Mijn Man Is Klusser!-deelnemer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Help, Mijn Man Is Klusser! bezoekt Michelle en Sam. De zwangere Michelle leeft in een situatie vol spanning en stress. Haar man Sam voelt totaal geen druk om hun klushuis af te maken. Michelle is er helemaal klaar mee en staat op het punt om te vertrekken…

'Een kind dat een kind krijgt'

Michelle en Sam kochten een paar jaar geleden een klushuis. De woning is echter nog steeds niet klaar… Er is in grote gedeeltes van de woning zelfs nog geen verwarming en geen elektriciteit. Sam is volgens Michelle amper in beweging te krijgen. En dat terwijl hij toch bijna vader wordt… Wanneer Help, Mijn Man Is Klusser! Sam komt confronteren, belooft hij meteen beterschap. John is echter niet overtuigd. Waarom heeft Sam nog niet eerder iets kunnen doen? Hij geeft eerlijk toe dat hij er in zijn eentje niet aan durfde te beginnen. John neemt vervolgens geen blad voor de mond: “Ik zit naar een kind te kijken, dat een kind krijgt.”

Toch een mooie babykamer in HMMIK

De grote vraag is of Sam wel klaar is voor het vaderschap. Sam geeft eerlijk toe dat hij nogal laks is. Hij denkt dat het allemaal wel goedkomt. Toch weet hij ook dat het zo niet langer gaat. Hij wil Michelle niet kwijt en besluit ervoor te gaan! Te beginnen door met Help, Mijn Man Is Klusser! een mooie babykamer neer te zetten.  

Meer lezen over andere spraakmakende Help, Mijn Man Is Klusser!-aflevering? Vorige week zette het tv-programma deelneemster Jill aan het werk. Of neem ‘creep’ David, die de gemoederen begin deze maand flink bezighield. Ten slotte noemen we Mees, die (onterecht?) bedolven werd onder kritiek.

Help, Mijn Man Is Klusser! is iedere maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder