hmmik help mijn man is klusser jill marcel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
hmmik help mijn man is klusser jill marcel

Help, Mijn Man Is Klusser! zet deelneemster Jill aan het werk

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Help, Mijn Man Is Klusser! is deze week op bezoek bij Jill en Marcel. Na drie jaar trekt Jill het niet langer: ze is het helemaal zat om in haar eentje te moeten klussen. Net als vorige week is het echter de grote vraag of de crisis wel enkel veroorzaakt wordt door het klussen…

Jill gruwelt van Marcel in HMMIK

Het huis van Jill en Marcel wordt geteisterd door kou en ongedierte. Het dak is namelijk zo lek als een mandje. De kinderen zijn doodsbang en slapen al jaren bij Jill in bed. Marcel slaapt op de bank… Door het gebrek aan intimiteit stelt Jill dat ze “bijna weer maagd is”. Zij en Marcel leven als “broer en zus”. Wat heet: ze “gruwelde” zelfs een poos van Marcel. Ze kon het niet verdragen als hij haar aanraakte. Heftig… Is Help, Mijn Man Is Klusser! nog wel op tijd?

Jill steekt de handen uit de mouwen

Net als in de vorige spraakmakende aflevering van Help, Mijn Man Is Klusser!zijn de problemen met het klussen slechts het topje van de ijsberg. De relatie van Jill en Marcel staat om allerlei andere redenen compleet op instorten. Zou het nog goedkomen? Het antwoord is gelukkig een volmondige 'ja'! Dat komt vooral omdat Jill en Marcel ruimschoots de tijd hebben om te praten. Ze gingen deze aflevering namelijk sámen aan de slag. Jill steekt haar handen met alle liefde uit de mouwen!

Ook eerdere seizoenen van Help, Mijn Man Is Klusser! maakten de tongen lekker los. Soms bleken de reacties achteraf enigszins onterecht, maar meestal leverde het programma enkel hilarische momenten op… voor ons als kijker dan!

Help, Mijn Man Is Klusser! is iedere maandag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder