Nu op tv: de allerergste Help, Mijn Man Is Klusser!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nu op tv: de allerergste Help, Mijn Man Is Klusser!

Nu op tv: de allerergste Help, Mijn Man Is Klusser!

|
|

Laatste update:

Als we John Williams mogen geloven, is er een uitstekende reden om straks naar Help, Mijn Man Is Klusser! te kijken. Het is volgens de presentator drie à vier keer zo erg als Karin die klaagde over haar keuken!

Scheiding in de badkamer

"Ik ben bijna letterlijk op mijn knieën gegaan", vertelt John Williams aan De Telegraaf over de uitzending van vanavond. Hij probeerde een ruziënd stel te helpen met een nieuwe badkamer, maar tijdens de opnames barstte de bom in hun huwelijk juist definitief. "Het programma was voor hen absoluut de laatste strohalm. Ze hadden de scheidingspapieren al getekend, maar nog niet ingediend."

Williams stond zo'n tien minuten met het stel in de genoemde badkamer, maar moest er ongeveer zeven daarvan in pijnlijk ongemakkelijke stilte doorbrengen. "Zij keken elkaar aan en dachten: ’mijn God, we gaan uit elkaar’. En daar stond ik dan bij."

Karin

De situatie doet nu al denken aan Karin, die het internet veroverde nadat ze nogal onsympathiek en in elk geval ontevreden was geweest in het programma. Maar volgens John Williams is die aflevering hier niets bij: "Nou, dit voelt als drie of vier keer zo erg."

"Ik ben benieuwd hoe de kijkers gaan reageren", besluit de presentator, die dus nogal een storm verwacht. Het fragment zul je morgenochtend ongetwijfeld hier bij ons vinden, maar waarom terugkijken als het ook direct kan? Help, Mijn Man Is Klusser! begint straks om 20:30 uur op RTL 4!

Lees verder