• BN'ers
  • RTL
  • VI
  • Reality
  • TV

De Bevers-John de Bever bij Johan Derksen: ‘Rillingen over mijn rug’

de bevers john johan derksen

Vanavond in De Bevers ging John de Bever op bezoek bij zijn goede vriend Johan Derksen. Helaas verliep het bezoekje niet zonder commentaar: “Dat is kitscherig.

John de Bever bij Johan Derksen

John de Bever nam laatst een nummer op met Corry Konings. John is zo trots dat hij de single meeneemt naar zijn goede vriend Johan Derksen. De De Bevers-ster is niet bang voor Johans mening. Hij hoeft het niet mooi te vinden! Maar verbazingwekkend genoeg is Johan eigenlijk… best positief: “In het genre is dit goed. Jouw doelgroep vindt dit mooi”, zo zegt hij.

Hier vind je de zes meest controversiële momenten uit Vandaag Inside.

'De rillingen lopen over mijn rug'

Even later blijkt dat we toch iets te vroeg hebben gejuicht... Johan heeft namelijk toch wat kritiek: “Weet je wat ik het probleem vind? Kijk: in het genre is dit een heel mooi liedje, maar de begeleiding (…) dat is kitscherig, vind ik.” John probeert zijn goede vriend gerust te stellen: er komen nog violen en een Spaanse gitaar in. Helaas stemt dat Johan niet vrolijker… Alleen al bij het idee ‘lopen de rillingen over zijn rug.’

'Dan krijg je een ander sfeertje'

Gelukkig heeft Johan tot slot nog wel een gouden idee: John moet Danny Vera vragen om de begeleiding en de productie te doen: “Dan krijg je een heel ander sfeertje”, zo meent de snor. John werpt tegen dat het dan geen volksmuziek meer is. Gelukkig vindt Johan het nummer desalniettemin ‘een van de leukste dingen’ die John ooit gemaakt heeft.

Even terugblikken op eerdere De Bevers-afleveringen? Eerder kreeg Peter Gillis een voetbaltraining en zagen we hoe John botox liet prikken.

De Bevers zie je elke donderdag om 20:30 uur op RTL 5.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.