Botox voor John de Bever: 'Vroeger met de kinderwagen van de trap gevallen'

John de Bever aan de botox in De Bevers

John de Bever grijpt naar de botox en dat heeft wel een heel bijzondere reden. In De Bevers zien we hoe John na een simpele doktersafspraak naar buiten loopt met botox in zijn voorhoofd. De reden zorgt voor hilariteit bij de kijkers. 

''Ik ben vroeger met de kinderwagen van de trap gevallen en daarom is het een beetje scheef gegroeid'', vertelt de volkszanger over zijn keuze voor een cosmetische ingreep. Een verhaal waar partner en manager Kees helemaal niets van af wist. Waar John naar de dokter kwam om zijn oren uit te spuiten wegens zijn slechte gehoor, koos hij op het laatste moment nog voor een spuitje in zijn voorhoofd. Dat is niet geheel pijnloos, dus die lach was even ver te zoeken.

John de Bever aan de botox in De Bevers
© RTL 5

'Plastic Fantastic'

''Nog wat botox en die lach verdwijnt vanzelf wel'', klinkt het op Twitter over De Bevers. Zelf vond de volkszanger de pijn het hartstikke waard, want hij vergelijkt zichzelf na een bezoekje aan de kapper met een oudere George Clooney. Kees zet John na al die verhalen nog wel op zijn plek: ''Je bent nu gewoon plastic fantastic!''

Na de deelname van John aan Expeditie Robinson, werd het hoog tijd voor een realityserie rondom de Hollandse volkszanger. De Bevers is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.