John de Bever traint Peter Gillis: ‘Val niet op dikke mannen’

john de bever peter gillis training voetbal

Vanavond in De Bevers gaf John de Bever Peter Gillis een voetbaltraining. John neemt daarbij geen blad voor de mond: “Die kan geen drie meter lopen.

Voetbaltraining voor Peter Gillis

In zijn strijd tegen de ‘levensgevaarlijke’ kilo’s besloot Peter Gillis de hulp van John de Bever in te schakelen. De Familie Gillis: Massa is Kassa-ster wil namelijk ontdekken welke sport hij leuk vindt. In realitysoap De Bevers gaf John hem vanavond een voetbaltraining. Peter moest zich eerst echter nog even omkleden. Hij vraagt of hij een kleedkamer met John deelt. John vindt dat geen probleem: “Met mij kan dat geen kwaad. Ik val niet op dikke mannen”, lacht hij.

'Een snelwandelaar loopt sneller'

John besluit Peter te laten keepen: “Ik zag ‘m aankomen en ik denk: die kan geen drie meter lopen, dus die kan ik beter op goal zetten.” Voordat het zover is, moet er eerst gerekt en gestrekt worden. Peter durft echter niet voorover te buigen: “Dan val ik om.” John stelt dat Peter “zo stijf als een hout” is. Gelukkig blijkt het echte voetballen hem iets beter af te gaan! Of nou ja… “Hij kan wel tegen een bal trappen. (…) Maar een snelwandelaar loopt sneller”, aldus John.

Gelukkig lijkt al dat sporten wel te werken: Peter is inmiddels al 12 kilo afgevallen!

De Bevers zie je elke donderdag om 20:30 uur op RTL 5.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.