Paul de Leeuw en Johan Derksen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paul de Leeuw en Johan Derksen
BN'ersVIOphef

Johan Derksen spreekt Paul de Leeuw tegen over VI-vertrek

|
|

Laatste update:

Volgens Johan Derksen was het de keuze van de Vandaag Inside-redactie om niet verder te gaan met tafelgast Paul de Leeuw, die laatst juist zei dat hij stopte omdat hij er 'niets meer mee te maken wil hebben'.

Dat laatste, wat Paul zelf vertelde in de podcast Dit Komt Nooit Meer Goed, impliceert dus dat het Pauls eigen keuze was om niet meer in Vandaag Inside te gaan zitten. Volgens Jordi Versteegden, verslaggever bij De Telegraaf, zit het anders: hij belde met Johan om verhaal te halen.

Johan Derksen vs. Paul de Leeuw

Het draait een beetje uit op een welles-nietes-ding, zo blijkt wanneer Jordi verslag doet van zijn belletje met Johan. "Ik belde Johan en toen zei hij: ‘Ja, maar dit is helemaal geen keuze van Paul geweest, maar een keuze van onze redactie van Vandaag Inside, omdat we hem niet meer echt bij het programma vonden passen.’ Het is een beetje het woord van Paul tegen Johan.” Derksen vindt het een beetje een lullige situatie. "Wat Johan dan vooral flauw noemt is dat Paul zegt dat hij zijn mening niet mocht geven, want dat mag hij wel degelijk in dat programma."

Reactie Paul de Leeuw

Paul zit momenteel in Spanje, waar hij vakantie viert. Toch kreeg Jordi 'm te pakken voor een reactie. De Busje Komt Zo-presentator nuanceert de boel toch een beetje. "Ik heb Paul vandaag ook nog gesproken vanaf zijn vakantieadres in Spanje, waar hij geloof ik ook zijn eigen huis heeft en hij zegt: ‘Volgens mij hebben we precies hetzelfde gedacht. Ik ben er in overeenstemming met de redacteur uitgekomen dat we niet samen verder moesten gaan.’"

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder