johan derksen vandaag inside john de mol the voice of holland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
johan derksen vandaag inside john de mol the voice of holland
TVSBSVIThe VoiceOphef

Johan Derksen over nieuwe BOOS: ‘Tim Hofman moet ophouden’

|
|

Laatste update:

Morgen is een tweede BOOS over The Voice te zien. Johan Derksen stelt in Vandaag Inside weinig vertrouwen te hebben in Tim Hofman en zijn programma: “Die is gek geworden van blijdschap.

BOOS over The Voice of Holland

Tim Hofman komt morgen met een nieuwe BOOS over The Voice of Holland. De aflevering lijkt zich te richten op de beschuldiging dat John de Mol op het moment van het eerste interview wel degelijk op de hoogte was van meer dan één geval van seksueel grensoverschrijdend gedrag van Jeroen Rietbergen. Logischerwijs vroeg Tim of John weer mee wilde werken. Hij weigerde echter.

'John de Mol is moedig'

De situatie werd zojuist besproken bij Vandaag Inside. Johan Derksen – die regelmatig wordt uitgemaakt voor de woordvoerder van John – heeft een duidelijke mening, vooral over Tim: “Die jongen die moet nou eens wat ophouden, hè. Die is gek geworden van blijdschap toen hij daar wat blootgelegd heeft.” Johan vond het moedig dat John zich in de vorige The Voice of Holland-uitzending van BOOS liet interviewen en vindt dat de Talpa-baas zich ‘keurig’ heeft gedragen.

Morgen op YouTube

Johan benadrukt ‘niet afhankelijk te zijn van De Mol’, maar vindt wel dat het lijkt alsof alles wat John doet verkeerd is. “Kijk, John zegt tegen mij: ‘Ik heb 1300 mensen aan het werk en drie hebben zich misdragen.” Tafelgast Özcan Akyol is er echter van overtuigd dat Tim niet met een uitzending zou komen als er niets te vertellen was.

Morgen weten we meer. Je ziet BOOS dan om 16:00 uur op YouTube. Ongetwijfeld wordt het laatste nieuws aansluitend besproken in Vandaag Inside, dat elke werkdag om 21:40 uur te zien is op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder