• SBS
  • Even Tot Hier
  • VI
  • TV
  • Talkshow

Johan Derksen vindt dat Even Tot Hier de Televizier-Ring verdient

johan derksen vandaag inside even tot hier gouden televizier-ring

Wij hadden verwacht dat Johan Derksen zou duimen voor zijn maat John de Bever, maar eigenlijk hoopt het Vandaag Inside-gezicht dat Even Tot Hier de Gouden Televizier-Ring wint!

De Gouden Televizier-Ring

Op zeven oktober vindt het Gouden Televizier-Ring Gala 2022 plaats. Er zijn nog drie programma’s in de race voor de felbegeerde Gouden Televizier-Ring. Het gaat om Het Jachtseizoen, Even Tot Hier en De Bevers. Ondanks dat Johan Derksen en John de Bever dikke vrienden zijn, hoopt het Vandaag Inside-gezicht toch dat de Ring naar Even Tot Hier gaat!

'Al acht jaar een goed programma'

Het gesprek in Vandaag Inside komt op het Gouden Televizier-Ring Gala 2022. Tot groot verdriet van Johan kan Vandaag Inside niet genomineerd worden… Je zou verwachten dat Johan daarom duimt voor De Bevers, het programma van zijn grote vriend John de Bever. Johan blijkt echter te hopen dat Even Tot Hier er met de prijs vandoor gaat! “Die jongens op zondagavond, die al acht jaar echt een goed programma maken. (…) Ik vind dat het programma dat het ’t meest verdient.

De Bevers voeren campagne

Johan ziet De Bevers puur als entertainment: "[John] mag wel winnen, maar het is een soap. Dat is gewoon leuk, dat is vermaak.” Volgens Johan is John gelukkig al tevreden dat hij überhaupt bij de laatste drie zit.

Vlak De Bevers echter niet uit! John blijkt namelijk flink campagne te kunnen voeren. Iets dat Johan zijn vriend helemaal niet kwalijk neemt. “Daar is ie vrij in."

Vandaag Inside zie je elke werkdag rond 21:40 uur op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.