De Bevers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Bevers
RTL

De Bevers lachen om kritiek: ‘Wij hebben de wedstrijd gewoon gespeeld’

|
|

Laatste update:

In RTL Boulevard werden gisteren de drie genomineerden voor de Televizier-ring bekend gemaakt. Traditiegetrouw zorgt de top drie ook dit jaar weer voor kritiek.

Plan de campagne

John en Kees de Bever, van De Bevers, hebben hun achterban opgetrommeld en flinke campagne gevoerd om stemmen binnen te slepen voor de Gouden Televizier-ring. “Wij hebben ze niet met een pistool laten stemmen. Ze stemmen gewoon omdat ze het leuk vinden”, vertellen ze aan Boulevard.

Een publieksprijs

Al kunnen zij wel lachen om alle ophef. “Het is een publieksprijs. Wij hebben de wedstrijd gewoon gespeeld. En nu zitten we bij de laatste drie.

De Gouden Televizier-ring failliet?

Volgens Angela de Jonge betekent dit dat “de publieksprijs nu failliet is”. Maar Rob Goossens, die de prijs eerder met een soa vergeleek, vertelt aan de desk dat hij dat wel mee vindt vallen. “Dit is gewoon stiekem een middelvingertje naar al die zelfingenomen types in Hilversum.”

De overige programma’s in de top drie zijn: Even Tot Hier en Jachtseizoen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder