Youp van t Hek Sywert van Lienden mondkapjesdeal jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Youp van t Hek Sywert van Lienden mondkapjesdeal jinek

Jinek: Youp van 't Hek weet dé straf voor Sywert van Lienden

|
|

Laatste update:

Youp van 't Hek schoof aan bij Jinek om over zijn nieuwe boek te vertellen. Het gesprek kwam echter ook op de arrestatie van Sywert van Lienden. Van 't Hek heeft al een idee voor een passende straf!

Youp van 't Hek bij Jinek

Eerder vandaag werd bekend dat Sywert van Lienden opgepakt is vanwege de mondkapjesdeal. De fiscale opsporingsdienst FIOD doet een strafrechtelijk onderzoek naar de deal van zijn Stichting Hulptroepen Alliantie. Cabaretier Youp van ’t Hek liet bij Jinek weten dat hij blij is dat Van Lienden opgepakt is.

Hoe moet Sywert van Lienden gestraft worden?

Van ’t Hek heeft zich in het verleden vaak uitgesproken tegen Van Lienden. Hij startte zelfs een actie om het geld terug te krijgen. Dat de cabaretier zich zo boos maakte over de mondkapjesdeal heeft onder meer te maken met het feit dat hij zelf in het ziekenhuis opgenomen werd met een coronabesmetting. Afgelopen weekend schreef Van ’t Hek weer over Van Lienden. Hij vond het namelijk "een beetje stil". Vanavond kon hij bij Jinek echter opgelucht ademhalen: "Ze hebben geluisterd."

Maar hoe moet het nou verder met Van Lienden? Hoe moet hij gestraft worden? Van 't Hek heeft wel een idee: "De hele dag naar Lil Kleine in de gevangenis luisteren."

De mondkapjesdeal was trouwens sowieso voer voor grappen. Vraag Tijl Beckand en Petter Pannekoek maar!

Jinek is elke werkdag rond 22:00 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder