Jim Bakkum in Onze Jongens in Miami

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jim Bakkum in Onze Jongens in Miami

Jim Bakkum heeft schijt aan negatieve reviews Onze Jongens in Miami

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Onze Jongens-ster Jim Bakkum trekt zich niks aan van negatieve recensies op het stripper-vervolg: “Ik lees het niet eens.” De acteur vindt het belangrijker dat het publiek het leuk heeft, die recensenten “zijn toch niet de doelgroep.”

Een vermakelijke fantasie

In gesprek met NU.nl vertelt Jim dat de negatieve reacties hem niks doen: “Wij maken een film waarin niet alles even realistisch is, maar dat hoeft toch ook niet? We verkopen mensen de ultieme fantasie, dat is toch heel leuk? We hoeven niet allemaal Shakespeare te maken.” Het eerste deel haalde binnen een week de Gouden Film status met 100.000 bezoekers. Onze Jongens in Miami draait nu in de bioscoop!

Nog een vervolg?

De film is net uit maar de regisseur en cast zijn al in gesprek over een derde film. “Iedereen wil meedoen, maar het ligt natuurlijk wel aan hoe het tweede deel nu wordt ontvangen. Dan heb ik het niet over recensies, want ik weet nu al dat dat allemaal negatief is,” aldus Jim Bakkum. 

Hollands glorie

We hebben de 8 beste Nederlandse acteurs voor je op een rijtje gezet voor als je niet zo'n fan bent van mannelijke strippers maar wel graag naar films van eigen bodem kijkt. Bekijk hier ook welke 6 Nederlandse acteurs naar Hollywood vertrokken en keihard faalden.

Lees verder