Jennifer Hoffman, 3 op reis, BNNVARA

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jennifer Hoffman, 3 op reis, BNNVARA

Jennifer Hoffman gaat 3 op Reis presenteren

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Jennifer Hoffman, die we natuurlijk allemaal kennen van haar rol in De Luizenmoeder, gaat de wereld over. Ze wordt namelijk één van de presentatoren van het BNNVARA-programma 3 op Reis. 

De ene blondine vervangt de andere, zo moet BNNVARA gedacht hebben. Jennifer Hoffman neemt namelijk de plek over van Geraldine Kemper, die inmiddels onder contract staat bij RTL. Jennifer, die eerder al voor Net5 op reis ging voor Grenzeloos Verliefd: Baby in het buitenland, vindt het in ieder geval een enorme eer om het programma te mogen presenteren. "3 op Reis presenteren is een droombaan voor zovelen, en zeker ook voor mij. Ik mag meehelpen het tofste programma van de Nederlandse televisie groener te maken en verhalen te brengen die een verschil kunnen maken."

Toeristen in Porto

In de eerste aflevering, die op 23 februari op tv te zien is, brengt Jennifer een bezoekje aan Porto. Deze stad omarmde vlak na de crisis alle toeristen met open armen, maar nu je rechtstreeks naar de stad kan vliegen en Porto steeds populairder wordt onder reizigers, merkt de omgeving de nadelige gevolgen. Jennifer ontmoet drie Tripeiros, die het toerisme in hun voordeel willen gebruiken. 

3 op Reis is op 23 februari vanaf 19:45 te zien op NPO3.

Lees verder