Jennifer Hoffman in Grenzeloos Verliefd Baby in het Buitenland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jennifer Hoffman in Grenzeloos Verliefd Baby in het Buitenland

Jennifer Hoffman presenteert spin-off Grenzeloos Verliefd

|
|

Laatste update:

Met elf seizoenen kun je Grenzeloos Verliefd gerust een hit noemen. Binnenkort verschijnt dan ook een heuse spin-off van deze romantische realityserie!

Roze wolk

In Grenzeloos Verliefd worden Nederlanders gevolgd die over de grens de liefde van hun leven hebben gevonden. Daarbij is het natuurlijk altijd de vraag of de roze wolk stand zal houden als de onvermijdelijke cultuurverschillen de kop opsteken. In de spin-off Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland volgen we vier (aanstaande) moeders die zijn geëmigreerd voor de liefde. Maar zij komen er al snel achter dat ook gezinsuitbreiding net iets verloopt dan in Nederland!

Jennifer Hoffman presenteert spin-off Grenzeloos Verliefd

Ziekenhuis

Wat doe je bijvoorbeeld als het ziekenhuis waar je moet bevallen er niet echt betrouwbaar uitziet? En hoe houd je het vol als je iedere dag uren moet rijden naar de dichtstbijzijnde school? Jennifer Hoffman, bekend van De Luizenmoeder, zal de wereld afreizen op zoek naar bijzondere verhalen van Nederlandse moeders die zich het gezinsleven over de grens misschien toch net iets anders hadden voorgesteld…

Grenzeloos Verliefd: Baby in het Buitenland is vanaf dinsdag 12 november om 20.30 uur te zien bij Net5.

Lees verder