OMG! Jennifer Aniston werkt aan nieuw project met Friends-acteurs

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
OMG! Jennifer Aniston werkt aan nieuw project met Friends-acteurs

OMG! Jennifer Aniston werkt aan nieuw project met Friends-acteurs

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Misschien kunnen we die boze Friends-fans weer tot bedaren brengen met dit nieuwtje. Jennifer Aniston heeft in de Ellen DeGeneres Show namelijk bevestigd dat ze samen met haar ex-collega's werkt aan een nieuw Friends-project!

Geen Friends reboot, wel een Friends-project

Jennifer Aniston is vanavond te gast bij de Ellen DeGeneres Show. Uiteraard is dat bezoekje niet compleet zonder een vraag over een mogelijke reboot van Friends. Aniston grijpt de kans aan om korte metten te maken met geruchten over een sequel of revival... Leg die tissues echter nog maar effe weg! De Rachel-actrice geeft namelijk meteen aan dat ze het wel geweldig zou vinden om met z'n allen aan een nieuw project te werken.

Zou de Friends-cast aan een film werken?

Oké, dat klinkt in eerste instantie als mogelijke toekomstmuziek, maar dan zegt Aniston het volgende: 'We werken in ieder geval ergens aan.' Gelukkig is Ellen net zo nieuwsgierig als wij! Zo vraagt de presentatrice of het misschien een Friends-film is. Aniston geeft dan eerlijk aan dat de acteurs het nog niet weten en mensen niet op het verkeerde been willen zitten.

Friends-collega's gespot tijdens reünie

Nu weten we heel toevallig dat Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Matthew Perry, Lisa Kudrow en Courtney Cox onlangs nog een Friends-reünie vierden. Mogelijk zijn aldaar dus die plannen voor dit nieuwe project ontstaan. Hopelijk snel meer duidelijkheid! Voor nu laten we je achter met onderstaand fragment uit de Ellen DeGeneres Show, waarin Aniston en Ellen een picture-perfect kus uitwisselen. <3

Lees verder