• NPO
  • TV
  • Een Huis Vol

Familie Jelies houdt slaapfeestje in Een Huis Vol: ‘Vakantiegevoel’

een huis vol familie jelies slaapfeestje

In Een Huis Vol waren we vanavond getuige van een traditie van de familie Jelies: een slaapfeestje! Johan, Janneke en hun kinderen genieten van het ‘vakantiegevoel’.

De familie Jelies

Hoera, deze week is het veertiende seizoen van Een Huis Vol begonnen! Uiteraard is ook de familie Jelies uit Tollebeek weer van de partij. Omdat het weekend voor de deur staat, organiseerden Johan en Janneke vanavond een slaapfeestje voor hun negen kinderen (Jennie, Aida, Jantine, Albertine, Harrie, Carolien, Janna, Williene en Johni). Albertine vertelt dat ze alle matrassen naar beneden gaan halen en dan beneden slapen. De kleinste kinderen mogen dat echter nog niet weten...

Wij gingen laatst trouwens op bezoek bij de 11-koppige familie!

Een slaapfeestje!

Wanneer Johan het de kinderen vertelt, zijn ze meteen dolenthousiast! “Superleuk, zo met de bedden tegen elkaar”, lacht Harrie. Ze helpen daarom graag mee om de woonkamer ruim te maken. Janneke vertelt dat het echt ‘een vakantiegevoel’ geeft, alsof ze gaan kamperen. En dat is een mooie bijkomstigheid, omdat een vakantie met negen kinderen natuurlijk niet vanzelfsprekend is… Johan en Janneke vertellen namelijk dat ook zij merken dat het leven duur is geworden.

De kinderen genieten van een avond vol ijsjes, spelletjes, dansjes en een leuke film! En grappig genoeg smullen de kijkers net zo hard mee:

Meer weten over de gezinnen in Een Huis Vol? We zochten voor je uit waar je hen op social media kunt volgenHet laatste nieuws houd je daarnaast natuurlijk bij op onze overzichtspagina.

Je ziet Een Huis Vol elke dag om 19:00 uur op NPO 1. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.