Hier volg je de gezinnen uit Een Huis Vol op sociale media

Door Redactie
Een Huis Vol

Een Huis Vol is terug, en dit seizoen worden er vier gezinnen gevolgd waarvan drie oude bekenden zijn. Waar kunnen we de fams op volgen? Wij zochten het voor je uit.

De familie Zeldenrust 

Deze nieuwe familie zoekt online wel wat rust op, want ze zijn niet heel actief op Insta. Vader Jozua zit wel op Facebook, maar zo actief is hij nou ook weer niet… zijn meest recente post was maart 2019. Hij is ook veel meer te vinden op het schip, dus misschien moeten we een vriendverzoek maar even laten varen.

De familie Buddenbruck

De Buddenbruckjes voelen zich meer thuis op Insta. Mama en papa Buddenbruck hebben een gezamenlijk account en daar posten ze zo af en toe gezellige kiekjes uit het leven van de fam. Ook filmpjes vinden Rob en Thalia leuk om te delen.

De familie Cudogham

En ja hoor, nog een fam heeft insta in de appstore gevonden. De familie Cudogham deelt hun dagelijkse leven op de televisie, maar propt instagram vooral lekker vol met vrolijke foto’s.

De familie Jelies

Deze familie zou nog wel eens zo populair kunnen worden als de Meilandjes, want het gezellige gezin heeft naast honderdduizenden volgers ook nog een aantal fan-Instagrampagina’s. 

Een Huis Vol volgt vanaf vanavond de vier bovengenoemde families. Je kunt iedere dag een nieuwe aflevering zien om 19.00 uur op NPO 1.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.