Jeangu Macrooy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy repeteert vandaag zijn Songfestival-act

|
|

Laatste update:

Het is een spannende dag voor Jeangu Macrooy en zijn team. De zanger mag namelijk vandaag voor het allereerst zijn volledige act repeteren op het grote Songfestival-podium! 

Over minder dan een week barst het grote Songfestival-spektakel in Rotterdam los, dus de repetities zijn hard nodig.

Allereerste optreden in Ahoy

Wie niet kan wachten om alvast een kleine sneak peek te krijgen, moet rond de klok van 17.00 uur vooral de filmpjes op YouTube en updates op social media in de gaten houden. Dan mogen Jeangu en zijn team drie keer zijn nummer Birth Of A New Age repeteren op het grote podium. Deze repetitie is er vooral om samen met de technici af te spreken hoe ze hem het beste in beeld kunnen brengen en belichten.

Dansje wagen 

Veel weten we nog niet over de act of zijn outfit, maar Jeangu staat er in ieder geval niet alleen voor. Zijn achtergrondzangers A Mili en tweelingbroer Xillan krijgen namelijk een zichtbare plek op het podium. Met z'n drieën wagen ze zich ook aan het onderstaande (TikTok)-dansje!

Bookmakers

Het is te hopen dat zijn repetitie staat als een huis, want met een 31e plaats bij de Bookmakers (van de 39 landen die deelnemen) blijkt dat hij duidelijk nog wat heeft goed te maken. Dit terwijl hij voor kort nog op een 23e plaats stond. Of hij echter zo overtuigend is dat we gaan stijgen, moet vanavond blijken. 

Op dinsdag 18 mei, donderdag 20 mei en zaterdag 22 mei is het Songfestival rond 21.00 uur te zien op NPO1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder