Jeangu Macrooy

Veronica Superguide logo
Jeangu Macrooy

Songfestival-nummer Jeangu verder gezakt bij bookmakers

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Men noemt het Songfestival ook wel het liedjesfestijn, maar er barst ook altijd nog een heel ánder festijn los rondom de shows: dat van de wedkantoren, aka de bookmakers. De Nederlandse inzending van Jeangu Macrooy staat er daar niet al te best voor...

Neem het ook vooral met een snuf, of beter gezegd een hele eetlepel zout want op dit moment staat IJsland op één. Waarom dat raar is? Nou, die inzending komt pas op 13 maart uit. Anyway: Jeangu's 'Birth of a New Age' bungelt ergens in de middenmoot en is zelfs een plekkie gezakt.

Dé podcast over series en films!

Hoe doet Jeangu Macrooy het?

Goed: er doen 40 landen mee aan het Eurovisie Songfestival 2021. Het gemiddelde van zo'n 14 wedkantoren levert Jeangu as we speak de nummer 23-positie op, zo zien we op Eurovision World. Hij zit dus aan de onderkant van de middenmoot. Na de grote lancering donderdag - waar zeker niet iedereen positief op aansloeg - stond Birth of a New Age nog op nummer 22.

De Songfestival-bookmakers

Alle hoop is absoluut nog niet verloren. Geen zorgen. Want die bookmakers kozen zeker niet altijd de juiste winnaar. Van de laatste vijf edities klopten hun nummer één 'alleen' in 2015 en 2019.

Lees verder