Jeangu Macrooy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jeangu Macrooy

Pijnlijk! Jeangu Macrooy maakt weinig indruk op Songfestival bookmakers

|
|

Laatste update:

Het lijkt erop dat Nederland niet twee keer achter elkaar het Songfestival gaat winnen. Jeangu Macrooy onthulde zijn nummer Grow gisteren in DWDD, maar dat heeft Bookmakers amper overtuigd. De zanger steeg maar een klein beetje gisteren in de peiling. Zijn winkans wordt nu geschat op hoogstens 2 procent!

Het nummer Grow kan je hieronder luisteren.

Geen Duncan Laurence

Jeangu Macrooy gaat Nederland vertegenwoordigen en staat momenteel op plaats 16 als mogelijke winnaar. De Songfestival bookmakers komen meestal aardig in de buurt van wie het internationale liedjesfeest gaat winnen. Vorig jaar stond bijvoorbeeld Duncan Laurence al ruim voor Eurovision op de eerste plaats bij de wedkantoren. Dat geluk heeft Jeangu helaas niet!

IJsland de beste?

Wie gaat er dan wel in Rotterdam alle Douze Points binnenharken? IJsland is de beste volgens de bookies! Litouwen en Rusland worden ook al regelmatig als kanshebbers genoemd. Bekijk hieronder de clip van de IJslanders.

Grow van Jeangu Macrooy uitgelekt

Grow van Jeangu Macrooy lekte eerder voordat het officieel onthuld werd bij De Wereld Draait Door. Zaterdag 16 mei is het nummer te horen tijdens de Eurovision Songfestival finale.

Lees verder