Duncan Laurence staat op 42 procent winkans voor Eurovisie Songfestival 2019

Veronica Superguide logo
Duncan Laurence staat op 42 procent winkans voor Eurovisie Songfestival 2019

Duncan Laurence staat op 42 procent winkans voor Eurovisie Songfestival 2019

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Na een zinderend, emotioneel en intens optreden gisteren in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2019, ging onze Duncan Laurence glansrijk door naar de finale. Zijn Arcade maakt nu zelfs 42 procent kans om te winnen! 

*Update*: inmiddels is Duncan weer gestegen. De teller staat nu op 46% winkans!Dat blijkt uit cijfers van alle grote wedkantoren, gebundeld op Eurovisionworld. Kate Miller-Heidke (Australië) zong dinsdag de sterren van de hemel in de eerste halve finale, die gaat vast en zeker nek-aan-nek met Duncan. Nou, nee, gelukkig niet. Ze staat 'slechts' op 12% winkans. 

Hoge notering

Het kan eigenlijk moeilijk misgaan, zou je bijna denken. Een beetje zo'n Ajax in de Champions League finale-scenario. Helaas weten we allemaal hoe dát afliep. Toch is het wel opmerkelijk dat er zo'n groot verschil in de winkansen zit. 

Concurrentie

Naast Australië, maakt ook John Lundvik (hierboven) namens Zweden enorm veel kans om hoge ogen te gooien. Dat deed 'ie gisteren uiteraard al, als een van de smaakmakers van de tweede halve finale. Ook de wedkantoren scharen zich achter John: hij staat op de derde plek bij de bookies met een winkans van 8%.De tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2019 bleek een échte kijkcijfertopper. Ruim 3 miljoen kijkers (!) zaten aan de buis gekluisterd, zo maakte Stichting KijkOnderzoek bekend. Morgen zitten we uiteraard allemaal weer klaar om 21.00 op NPO 1. Duimen maar!

Lees verder