Janny van der Heijden hoeft niet 25 jaar jonger te lijken: ‘dat ben ik niet’

Heel Holland Bakt-ster Janny van der Heijden vindt dat vrouwen helemaal niet bang moeten zijn voor ouder worden. Dat schrijft ze in haar column voor Nouveau. Ze noemt als voorbeeld haar grote tv-succes als late vijftiger en ze verklapt ook haar geheim daarvoor!

Janny van der Heijden

Janny schrijft de column omdat een bekende van haar laatst onthulde dat “het verschrikkelijke getal” eraan komt. Vijftig jaartjes in dit geval. Dat vindt de HHB-ster raar want ze zit op haar hogere leeftijd lekkerder in haar vel dan toen ze 40 was. Positief denken is haar grote geheim.

‘Leeftijdsloos’

“Ik zie er graag goedgekleed en verzorgd uit, maar hoef niet vijfentwintig jaar jonger te lijken, want dat ben ik niet. Janny kleedt zich het liefst “leeftijdsloos”. Ook is ze blij met haar rimpels. Ik wil dat je aan mijn gezicht ziet of ik geamuseerd ben of juist frons. Geloof me, de fronsrimpels in onze geest houden meer tegen dan die in ons gezicht.

Janny jureert weer in het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt, samen met de altijd kritische Robèrt van Beckhoven en publiekslieveling presentator André van Duin.

Heel Holland Bakt zie je elke zondag om 20.25 uur op NPO 1.

Benieuwd hoe het met de oud-winnaars van het programma gaat? We zochten voor je uit hoe het nu met AnnaMenno en Rutger is.