Jandino Asporaat voor Dino's Bezorgservice

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jandino Asporaat voor Dino's Bezorgservice

Jandino krijgt tweede kans bij NPO voor Dino’s Bezorgservice

|
|

Laatste update:

Jandino Asporaat reageerde gisteravond voor het eerst op kijkcijfer-flop Dino’s Bezorgservice. De presentator liet weten dat hij een tweede kans krijgt bij NPO.

De zender greep begin mei met harde hand in bij het nieuwste programma van Jandino. Erg pijnlijk, want na slechts twee afleveringen werd de show ‘voorlopig geschrapt’. De zender ging op zoek naar een beter uitzendmoment en die lijkt gevonden. “Dino’s Bezorgservice komt gewoon terug,” vertelde Jandino gisteravond aan RTL Boulevard.

Ander tijdstip

Het programma gaat volgens Jandino in juli weer van start en krijgt een ander tijdstip. “Kijk, op de plek waar het zat, daar moet het veel meer kijkcijfers halen”, legde hij uit. “Als dat niet gebeurt, kun je zeggen: oké, dat is niet gebeurd, maar zijn er andere mensen die heel blij zijn geweest met het programma? Ja.

‘Heel mooi, goed programma’

De Bon Bini Holland-ster omschreef de show als ‘een reisprogramma, maar dan gek en gestoord’. Daar staat hij nog steeds achter. “Het is een heel mooi, goed programma waarbij je mensen bij elkaar bracht. Heel veel mensen hebben daar heel veel plezier aan gehad en that’s it.

Dino’s Bezorgservice gaat in juli verder, maar op welke zender en welk tijdstip is nog niet bekend. Het was eerder om 21:30 uur te zien op NPO1.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder