Jan Smit

Veronica Superguide logo
Jan Smit

Wat Jan Smit betreft gaat déze zanger hem opvolgen als The Voice-coach

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Wie gaat Jan Smit opvolgen nu hij zijn The Voice of Holland-draaistoel afstaat? Er vliegen in rap tempo allerlei namen voorbij en ook sterrenfotograaf William Rutten doet nu een duit in het zakje. Hij stelt een zanger voor waar ook Jan Smit zelf wel enthousiast op reageert!

"Ik zie overal polls verschijnen wie Jan Smit moet opvolgen als coach bij The Voice of Holland, maar deze man zie ik nergens?", schreef William op Insta bij een foto van Di-rect-zanger Marcel Veenendaal (die hij uiteraard zelf maakte). "Zijn we wakker lieve mensen??? Wat zou hij dat fantastisch kunnen!"

Ook Jan Smit enthousiast

"Ik spreek voor mijzelf natuurlijk, geen idee of hij dat überhaupt wel wil...", voegde Wiliam eraan toe. En ja: dat is toch ook wel een belangrijk punt. Nou, anyway: vertrekkend coach Jan Smit ziet het ook wel zitten, gezien zijn reactie op Williams post: "Ja!" Ook oud-coach Angela Groothuizen reageert enthousiast. Oud-deelnemer Charly Luske ook wel, maar die plaatst nog een kanttekening. "Wel één van de mooiste stemmen, maar als coach? Misschien te introvert?" Hij stelt Suzanne en Freek én Dinand Woesthoff voor - alsof we nog niet genoeg namen hadden, Charly!

Marco Borsato en André Hazes

Want er gingen natuurlijk al de nodige namen rond. Zo 'vreest' columniste Angela de Jong dat André Hazes wel eens in de draaistoel zou kunnen neerploffen voor het nieuwe seizoen. Hij deed in België al The Voice Senior en 'John de Mol is dol op hem', zo stelde ze in de AD Mediapodcast. En volgens roddel-Gandalf van Nederland Evert Santegoeds moeten we ook Marco Borsato niet uitsluiten: pakt hij zijn oude Voice-plekje weer terug?

RTL zegt zelf nog géén opvolger te hebben gevonden voor Jan Smit!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder