Jan Smit raakte gewond aan zijn gezicht tijdens het bouwen van een boomhut! En toen was de hut ook nog ineens weg!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jan Smit raakte gewond aan zijn gezicht tijdens het bouwen van een boomhut! En toen was de hut ook nog ineens weg!

Jan Smit gewond én woedend: gemeente sloopt boomhut

|
|

Laatste update:

Jan Smit en een groep buurtvaders werkten dit weekend aan een stoer project! Ze bouwden een prachtige boomhut waar de kinderen lekker in konden ravotten. Operatie boomhut eindigde helaas in mineur: Jan Smit raakte gewond én de gemeente kwam even orde op zaken stellen!

Jan Smit had dit weekend een leuk idee! Met een groep buurtbewoners knalden ze een boomhut neer, zodat alle kinderen lekker buiten konden spelen. De constructie liep helaas niet helemaal soepel, want Jan Smit raakte gewond aan zijn gezicht. Hoe dit precies kon gebeuren is niet duidelijk, maar de zanger/presentator zag er zelf wel de humor van in. Gelukkig!

Hoewel de loting voor het Eurovisie Songfestival morgen plaatsvindt, was het gehavende gezicht van Jan niet het ergste!

Lang kon de buurt niet van het gevaarte genieten, want de gemeente Edam-Volendam haalde de boomhut in één klap weg!

Bijna iedereen die wel eens met de gemeente te maken heeft gehad weet hoe uitzonderlijk dit daadkrachtige optreden is. Een ‘probleem’ dat binnen 24 uur opgelost wordt is toch een behoorlijk unieke situatie. Het is niet zo dat het bouwsel meteen de monumentenstatus verdient omdat hij gebouwd is door een bekende volkszanger, maar dit is wel héél rücksichtslos. Hopelijk hebben ze gecheckt of er niet nog een kind in het boompand aanwezig was!

Eurovisie Songfestival

De voorbereidingen voor het Eurovisie Songfestival zijn in volle gang. Jan Smit onderging deze week intensieve taalcursussen bij ‘de nonnen van Vught’, dus we kunnen ons voorstellen dat hij dit weekend even stoom moest afblazen door wat spijkers in planken te jassen.

De loting voor het Eurovisie Songfestival morgen is de eerste keer dat Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit in actie komen. De halve wereld is geïnteresseerd in dit evenement, dus het wordt vast een spannende vuurdoop! Nederland speelt zelf geen rol in de loterij: Jeangu Macrooy is automatisch geplaatst voor de finale, aangezien het Songfestival dit jaar in ons land wordt gehouden.

Lees verder