Jan de Hoop bedankt iedereen voor de berichtjes na zijn afscheid

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jan de Hoop bedankt iedereen voor de berichtjes na zijn afscheid
BN'ersTV

Jan de Hoop bedankt iedereen voor ‘lieve berichten’

|
|

Laatste update:

Jan de Hoop ging deze week na ruim 30 jaar bij Het Ontbijtnieuws met pensioen. In zijn eigen vlog bedankt hij iedereen voor de lieve berichten én toont hij hoe zijn laatste werkdag er achter de schermen aan toe ging.

Na talloze keren vroeg opstaan, bloopers en tranen trok Jan de Hoop donderdag voor het laatst de deur van de redactie achter zich dicht. Hij werd overladen met complimenten, bedankjes én ontving een koninklijke onderscheiding. Aran Bade vergezelde hem, en de hele dag werden er opnames gemaakt.

We zien de voorbereidingen op Jans afscheid, én we zien de geliefde nieuwslezer… achter de geraniums. Waarschijnlijk is hij aan het bijkomen van een spannend potje midgetgolf!

Jan, geniet ervan!

De opvolger (Jan vervangen lukt niemand!) van Jan de Hoop wordt Robbie Kammeijer. Jan blijft zelf voorlopig programma’s maken voor Omroep Gelderland én gaat natuurlijk door met zijn vlog. Wat hij verder gaat ondernemen is nog niet helemaal duidelijk: De Hoop wordt er na 30 jaar Ontbijtnieuws zélf een beetje zenuwachtig van.

Hier lees je meer over waarom Jan de Hoop stopte met Het Ontbijtnieuws. Hier bekijk je legendarische fragmenten van de nieuwslezer, die elke voor dag en dauw opstond om je ’s ochtends bij te praten.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder