Vervanger Jan de Hoop bekend: Robbie Kammeijer

Robbie Kammeijer

Robbie Kammeijer maakt een carrièremove! Hij is de nieuwe presentator van RTL Ontbijtnieuws en vervangt Jan de Hoop vanaf september. Dat maakte RTL vandaag bekend.

Welverdiend pensioen

Vanaf september volgt Robbie presentator Jan de Hoop op. Jan gaat met welverdiend pensioen. Binnenkort zien we Robbie dus vier dagen per week op ons beeldscherm.

‘Weer op volle sterkte’

"Met de komst van Robbie is het ontbijtnieuwsteam weer op volle sterkte", vertelt hoofdredacteur Ilse Openneer. “Dat gaat zonder Jan de Hoop onmiskenbaar anders zijn, maar we blijven onverminderd investeren in onze nieuwsvoorziening in de ochtend.

‘Blij met deze kans’

Robbie laat weten dat hij staat te popelen om te beginnen met zijn nieuwe baan. “Ik ben erg blij met de kans om me het RTL Ontbijtnieuws eigen te mogen maken. Samen met het team ga ik werken aan hoe we onze kijkers zo goed mogelijk kunnen bijpraten aan de ontbijttafel."

Alle vertrouwen

Jan, die er na 33 jaar mee stopt, heeft ook alle vertrouwen in zijn opvolger. “Robbie komt in een warm bad terecht. Ik wens hem en het complete team veel succes." Gelukkig hebben we de bloopers van Jan de Hoop nog. We kunnen nog altijd lachen om Jans blunder tijdens de show een paar maanden geleden. 

RTL Ontbijtnieuws is elke werkdag te zien op RTL 4 van 6.30 tot 9.15 uur. 

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.