Jammer! Phoebe Dynevor niet te zien in derde seizoen van Bridgerton

Oh nee! Heel erg slecht nieuws voor de fans van Bridgerton: actrice Phoebe Dynevor zal niet te zien zijn in het komende seizoen van het hete kostuumdrama. Dat betekent dat we zeker geen verhaallijnen meer te zien krijgen over de geliefde Daphne en haar grote liefde Simon. 

Bridgerton

Helaas is dit toch echt geen gerucht van Lady Whistledown, maar moeten we toch gaan accepteren dat Phoebe (en dus Daphne) niet is te zien in het derde seizoen van de populaire Netflix-serie. Deadline bevestigt het nieuws dat de actrice eerder al deelde en daarmee is het einde van de actrice bij Bridgerton definitief. Toch?

De tekst gaat verder onder de trailer

Sprookjesboek gesloten?

Volgens de bronnen van Deadline heeft de actrice mogelijk haar contract zelf niet verlengd bij Netflix. Dat betekent in feite dat ze niets meer te maken heeft met de productie het kostuumdrama. Toch lijkt het sprookjesboek van Bridgerton niet helemaal gesloten voor Phoebe, want in een interview met Screenrant tijdens het Sundance Film Festival verklapte de actrice al dat de mogelijkheid bestaat dat ze tóch nog eens terugkeert. Fingers crossed!

Colin <3 Penelope

We moesten na het eerste seizoen al afscheid nemen van Daphne's man en Duke of Hastings. Regé-Jean Page is namelijk al een hele tijd niet meer te zien in de zwoele Netflix Original. We weten dus zeker dat hun dreamy sprookje geen rol zal spelen in het derde seizoen. Wel weten we dat de nieuwe afleveringen (vrij onverwachts) draaien om Penelope Featherington en Colin Bridgerton. Zullen de twee eindelijk hun liefde voor elkaar toegeven? 

Wanneer het derde seizoen van Bridgerton te zien is, is helaas nog niet bekend. Gelukkig is de serie perfect binge-materiaal en kun je de eerste twee seizoenen gewoon checken op Netflix!