Guardians of the Galaxy cast

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Guardians of the Galaxy cast

James Gunn geeft update over Guardians Of The Galaxy-kerstspecial

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Het is alweer vier jaar geleden dat The Guardians of the Galaxy Vol. 2 in de bioscoop draaide. Logischerwijs smachten we naar iets nieuws in de franchise. Onze gebeden worden verhoord in de vorm van een kerstspecial!

Een Guardians-kerstspecial

James Gunn is inmiddels klaar met The Suicide Squad. De enorm vette trailer is uit en nu is het wachten op de release. Gelukkig houdt de regisseur niet van stilzitten. Hij besloot zodoende om wat aandacht te besteden aan zijn andere superheldenfranchise: Guardians of the Galaxy! Anders dan je misschien verwacht, gaat het echter niet om Guardians Vol. 3. Gunn heeft namelijk de laatste hand gelegd aan het script voor een Guardians Of The Galaxy-kerstspecial.

Direct naar Disney+

Gunn tweette zojuist een foto van het script voor zijn Guardians Of The Galaxy-kerstspecial. Het bijzondere project werd in december vorig jaar onthuld. De regisseur bevestigde toen al dat de Guardians of the Galaxy Holiday Special geen volledige speelfilm zal zijn. Hij draait daarom ook niet in de bioscoop, maar zal direct op Disney+ te zien zijn.

Na Thor: Love and Thunder

De Guardians of the Galaxy Holiday Special speelt zich af na Thor: Love and Thunder en voor de Guardians 3-film, die momenteel gepland staat voor 2023. Ook op de kerstspecial moeten we helaas nog even wachten… De uitzending staat gepland voor de feestdagen van 2022. De eerste kans om de Guardians in actie te zien, is zodoende nog steeds in Thor: Love and Thunder!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder