The Suicide Squad-poster

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Suicide Squad-poster

Yes! The Suicide Squad heeft eerste enorm vette trailer

|
|

Laatste update:

We zaten er al de hele dag op te wachten… En jawel, zonet was ie er eindelijk: de eerste trailer voor The Suicide Squad! De standalone sequel moet in augustus in de bioscoop draaien.

Hier gaat The Suicide Squad over

In The Suicide Squad worden de leden van de Task Force X naar Bell Reve gestuurd. In deze gevangenis op het eiland Corto Maltese worden de allerslechtste superschurken opgesloten. Daar begint het team, bestaande uit Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin en Harley Quinn, aan hun nieuwste zelfmoordmissie. En dat bedoelen we heel letterlijk: wanneer zij hun orders niet opvolgen, zijn ze er geweest…

Een typische James Gunn-trailer

Regisseur James Gunn begon gisteravond al met het teasen naar de eerste trailer voor zijn The Suicide Squad. De verwachtingen waren de hele dag daarom al hooggespannen. Maar gelukkig valt de trailer ab-so-luut niet tegen! We zien onmiskenbaar de hand van regisseur James Gunn en daar worden we heel blij van. Kijk maar:

Sylvester Stallone als King Shark

The Suicide Squad is een standalone sequel. Zodoende zie je in de trailer hierboven zowel oude bekenden als nieuwe gezichten voorbijkomen. Onder wie ook Sylvester Stallone, die onherkenbaar is als de haai!

Releasedatum van The Suicide Squad

The Suicide Squad moet vanaf 5 augustus in de bioscoop draaien. In Amerika verschijnt de film gelijktijdig op HBO Max. Wat dat betekent voor de release in Nederland is nog onbekend. Het zou echter zomaar kunnen dat de film, net als bijvoorbeeld Zack Snyder’s Justice League, ook snel op andere streamingdiensten te zien zal zijn.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder