Sylvester Stallone

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sylvester Stallone

Awesome: Sylvester Stallone pakt rol in The Suicide Squad

|
|

Laatste update:

Regisseur James Gunn en actieheld Sylvester Stallone bundelen opnieuw de krachten. Deze keer voor de superheldenfilm The Suicide Squad!

Megacast

Afgelopen zomer werd de cast van The Suicide Squad onthuld in een adembenemende teaser. Onder (vele) anderen Idris Elba (Luther), John Cena (Bumblebee), Taika Waititi (Thor: Ragnarok) en Peter Capaldi (Doctor Who) zullen deel uitmaken van deze prettig gestoorde superheldenfilm. En dan hebben we Margot Robbie als Harley Quinn nog niet eens genoemd. Aan deze megacast kan nu ook Sylvester Stallone worden toegevoegd!

‘Iconische filmster’

James Gunn maakte het goede nieuws bekend op Instagram. “Het is altijd te gek om met mijn vriend Sylvester Stallone te werken en vandaag was geen uitzondering”, schrijft The Suicide Squad-regisseur op het sociale medium. “Ondanks dat Sly een iconische filmster is, hebben veel mensen nog steeds geen idee wat een geweldige acteur het is.” Gunn en Stallone werkten eerder samen aan de Marvel-hit Guardians of the Galaxy Vol. 2.

Rico Verhoeven

En blijkbaar is de waardering wederzijds. Even later postte Stallone een bericht op Instagram waarin hij niets dan lovende woorden heeft voor Gunn. “Ik ben heel vereerd dat ik omringd ben met zo veel talent.” Opvallend: Rico Verhoeven schrijft onder de foto van Sly ‘Let’s go!’. Zal deze Nederlandse kickbokser dan ook een rolletje hebben gescoord in deze DC-film?

Volgend jaar zomer kunnen we het met eigen ogen zien. Dan verschijnt The Suicide Squad in de bioscopen!

Lees verder