Idris Elba in Hobbs and Shaw

Veronica Superguide logo
Idris Elba in Hobbs and Shaw

Idris Elba zeker in Suicide Squad 2, alleen niet als Deadshot!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Eerder hielden we je al op de hoogte van de geruchten omtrent Suicide Squad 2. Zo werd gedacht dat Idris Elba wel eens de rol van Deadshot over zou kunnen nemen van Will Smith. Inmiddels is er meer bekend: Idris Elba zit inderdaad in de tweede Suicide Squad-film, alleen niet als Deadshot…

Elba krijgt geheel nieuwe rol

Variety laat weten dat Idris Elba een geheel nieuwe rol in Suicide Squad 2 krijgt. Welke (anti-)superheld hij gaat vertolken, is echter nog niet bekend. King Shark, Peacemaker, Polka-Dot Man, Ratcatcher, of misschien wel heel iemand anders? Het feit dat Elba dus niet gecast is als Deadshot, betekent automatisch ook dat Will Smith in de toekomst alsnog terug kan keren. Gelukkig maar! De reden dat deze laatste Suicide Squad 2 overslaat, had namelijk niets te maken met meningsverschillen of ruzies. Hij kon simpelweg geen tijd vrijmaken in zijn drukke schema.

Idris Elba zeker in Suicide Squad 2, alleen niet als Deadshot!

Oude en nieuwe gezichten

Het DC Extented Universe heeft na het tegenvallende succes van Justice League flink wat veranderingen door gemaakt. Suicide Squad 2 staat echter nog gewoon op de planning. Aan het roer van dit project staat James Gunn, die eerder verantwoordelijk was voor de Guardians of the Galaxy-films. Ook Idris Elba is al aardig bekend met superheldenfilms. De acteur is bijvoorbeeld te zien in Avengers: Infinity War, The Dark Tower en Thor: Ragnarok. Je zult overigens niet alleen nieuwe gezichten in Suicide Squad 2 zien, zo keert Margot Robbie bijvoorbeeld gewoon terug als Harley Quinn.

Suicide Squad 2 staat gepland voor 2021.

Lees verder